Ouderportaal

Rondleiding en aanmelden

Rondleiding en aanmelden

Rondleiding

Bent u zich aan het oriënteren op een basisschool? U bent van harte welkom voor een rondleiding!
Klik hier als u een rondleiding wilt aanvragen.

Aanmelden basisschool

U kunt uw kind aanmelden voor de basisschool na afloop van een rondleiding.
U kunt via de website van onze stichting UN1EK een aanvraagformulier invullen voor een rondleiding. Er wordt dan z.s.m. contact met u opgenomen om een afspraak te maken. 
Klik hier als u uw kind wilt aanmelden.

Inschrijven voor opvang

Voor de opvang schrijft u uw kind online in via het ouderportaal van Kindplanner. Als u nog geen klant bent bij UN1EK Opvang kunt u zich inschrijven voor het ouderportaal via het registratieformulier. Wanneer u al een account hebt voor uw kind en ook opvang wilt aanvragen voor een broertje of zusje, kunt u dit doen via het bestaande account op het ouderportaal. U kunt uw andere kind aan dit account toevoegen door te klikken op de groene knop met het pictogram van een pijltje naar beneden, rechts van uw naam of de naam van uw kind. Klik vervolgens op de groene knop met een plusje erop met de tekst ‘Broertje/Zusje toevoegen’.

Bekijk voor een uitgebreide uitelg over het ouderportaal onderstaande video.Kijk voor alle andere informatie over inschrijven voor opvang en het ouderportaal op de website van UN1EK. In het oranje UN1EK blok op deze pagina vindt u alle handige links. 

Informatie van UN1EK

Voor de opvang schrijft u zich online in via het ouderportaal van Kindplanner. Het ouderportaal biedt u één centrale plek voor het regelen van de opvang van uw kind. Hier kunt u o.a. uw kind inschrijven, inzien op welke dagen uw kind wordt verwacht op de opvang en afwezig melden. Ook kunt u gebruik maken van de Ouderapp.

Als u nog geen klant bent bij UN1EK Opvang kunt u zich inschrijven voor het ouderportaal via het registratieformulier. Wanneer u al een account hebt voor uw kind en ook opvang wilt aanvragen voor een broertje of zusje, kunt u dit doen via het bestaande account op het ouderportaal. 

Meer informatie

Uitleg over het ouderportaal
Veelgestelde vragen
Direct naar het ouderportaal

Aanvraagformulier rondleiding

Gegevens ouders

Gegevens kind


Ik wil een rondleiding aanvragen voor