Ouderportaal

Buitenschoolse opvang

Buitenschoolse opvang

Voor- en naschoolse opvang

IKC Kethel biedt voorschoolse opvang vanaf 7:00 uur en naschoolse opvang tot 18:30 uur. Dit noemen wij de buitenschoolse opvang (BSO). De BSO is er voor kinderen van 4 t/m 13 jaar. BSO Kethel is voor- en na schooltijd en op vrije schooldagen buiten de schoolvakanties geopend. De pedagogisch medewerkers zorgen voor een gevarieerd en uitdagend aanbod aan activiteiten. De kinderen spelen op de BSO met kinderen van diverse leeftijden.

De voorschoolse opvang is geopend tussen 07.30 – 8.30 uur. Verlengde voorschoolse opvang vanaf 07:00 uur inclusief ontbijt is op aanvraag mogelijk.

De naschoolse opvang is geopend tussen 15.15 – 18.30 uur. Tussendoor krijgen de kinderen een gezonde snack (fruit, rijstwafel, cracker).

Contact

De buitenschoolse opvang bij IKC Kethel is telefonisch bereikbaar via nummer 06-48506079.  Voor vragen kunt u het contactformulier invullen.

Vakantieopvang

In de schoolvakanties biedt IKC Kethel vakantie opvang aan voor alle kinderen vanuit de BSO op de maandag, dinsdag en donderdag. Het vakantieprogramma betreft de locatie Kethel mits er voldoende aanmeldingen zijn. Dit wordt duidelijk met u gecommuniceerd. Vier weken voor iedere schoolvakantie kunt u de vakantieprogramma’s inzien en kunt u uw kind(eren) aanmelden via de website van UN1EK.

Informatie van UN1EK

Is uw kind tussen de 4 en 13 jaar en zoekt u een leerzame en veilige plek voor buiten de schooltijden? Kies dan voor buitenschoolse opvang bij UN1EK! We bieden verschillende vormen van buitenschoolse opvang (BSO) voor kinderen van 4 tot 13 jaar. De aanpak en activiteiten bij de BSO zijn afgestemd op de profiel en visie van het IKC. Voor de sportieve kinderen hebben we ook een sport outdoor BSO in de Broekpolder in Vlaardingen.

Meer informatie

Opvangpakketten en tarieven
Vakantieprogramma’s
Alles over het Ouderportaal
Wat is een UN1EK Kindcentrum?