Ouderportaal

Opening schooljaar 2023-2024

Opening schooljaar 2023-2024

Op de ochtend van vrijdag 25 augustus opende IKC Kethel het schooljaar op een feestelijke wijze. Alle kinderen werden door de leerkrachten toegejuicht terwijl ze over de rode loper het schoolplein opliepen. Vervolgens verwelkomde directeur Meester Henri de kinderen en ouders. Deze gelegenheid markeerde niet alleen de start van het nieuwe schooljaar, maar ook de lancering van het jaarthema: 'Natuurlijk in Beweging.' Dit thema zal gedurende het hele schooljaar centraal staan ter voorbereiding op het 100-jarig jubileum van de school in september 2024.

Naast de opening van het schooljaar werd ook het blote voetenpad op het schoolplein geopend, een initiatief waar juf Mieke en juf Manon zich sterk voor hebben gemaakt. Tevens vond de onthulling plaats van de buitenlessenkast, die gevuld is met diverse materialen om lessen die normaal gesproken binnen plaatsvinden, naar het schoolplein te verplaatsen. Op deze manier blijven de kinderen actief bezig en kunnen ze van de buitenlucht genieten.

De officiële openingshandeling werd verricht door Selcen uit groep 8b en Nova uit kleutergroep IJsvogel.

Samen met alle juffen en meesters kijken we ernaar uit om er een prachtig, dynamisch, natuurlijk en leerzaam jaar van te maken.