Ouderportaal

Juffrouw Greetje 40 jaar in dienst!

Juffrouw Greetje 40 jaar in dienst!

Dinsdag 13 september was een feestelijke dag voor juffrouw Greetje van Rijn. Zij was namelijk die dag precies 40 jaar in dienst. Dit was zowel voor haar als de school een heugelijk feit. 

Juffrouw Greetje heeft zich de afgelopen 40 jaar altijd met veel enthousiasme en betrokkenheid ingezet voor het onderwijs op onze school. Daarom hebben wij haar die dag in het zonnetje gezet. 


‘s Ochtends is zij verrast met een lokaal vol ballonnen. Aan deze ballonnen hing van iedere leerling die zij dit jaar lesgeeft een kaartje met een persoonlijke boodschap. 

‘s Middags werd de juf onder valse voorwendselen naar het plein van de hoofdlocatie gelokt. Daar aangekomen werd ze door alle leerlingen toegezongen. 

De juf werd op het plein bedankt en geprezen voor haar inzet door de directeur.

Hierna werd ze toegezongen door alle kinderen. Voor deze speciale gelegenheid was er een medley geschreven met allerlei verschillende liedjes. 

Tenslotte  werden de bloemen die door de kinderen waren meegenomen aan haar overhandigd. Ook kregen alle leerlingen een lekkere smoothie. 


Na schooltijd was er een informeel samenzijn met collega’s en directe familie. Zij heeft daar nog een cheque voor een nachtje weg in een bed en breakfast gekregen. 

Verder is de bestuurder ook nog langs geweest om haar te feliciteren en een boeket bloemen te overhandigen namens UN1EK.