BG

IKC Kethel viert 100-jarig bestaan

met feestweek en reünie!

Bekijk ons programma
Wanneer? Van zondag 1 tot en met zaterdag 7 september
Waar? Lindeijerstraat 14 in Schiedam

Feestelijk nieuws

In de eerste week van september viert IKC Kethel haar 100-jarig bestaan! Deze week staat voor de leerkrachten en leerlingen bol van leuke activiteiten, waaronder een reis door het onderwijsverleden van de school en het voormalige dorp Kethel. Daarnaast keert een oude traditie terug: de fancy fair. Wij sluiten de week af met een reünie voor (oud-)leerlingen en (oud-)leerkrachten van IKC Kethel.

Op zondag begint het met een bijzondere kerkdienst. 100 jaar geleden ontstond het Christelijke volksonderwijs Kethel, later dus IKC Kethel, namelijk vanuit de hervormde kerk. Vanwege de beperkte capaciteit in de kerk, kunnen geïnteresseerden de dienst ook via een livestream volgen. Het volgen van de livestream kan ook in de school.
Inschrijven Reünie
Feestelijk nieuws

Feestweek programma

1 t/m 7 september

Zondag 1 september
11:00 uur kerkdienst in de Dorpskerk van Kethel; via livestream en in de school te volgen

12:00 uur een bakkie op het schoolplein
Vrijdag 6 september
Studiedag
Maandag, dinsdag & donderdag 2, 3 en 5 september
Feestelijk en educatief programma voor de kinderen van het IKC tijdens schooltijden
Fancy fair
Woensdag 4 september
14:00 - 18:00 uur
  • Poffertjeskraam en lekkers voor de kinderen
  • Oud-Hollands spelletjescircuit
  • Rommelmarkt, Rad van Avontuur en kledingruilmarkt
  • Verkoop koffie, thee en limonade
  • Talentenjacht en draaiorgel

Reünie

Zaterdag 7 september
 Een week vol terugblikken op 100 jaar onderwijs aan IKC Kethel kent maar één passende afsluiting: een reünie! Alle oud-leraren, -leerlingen en -onderwijsondersteuners van IKC Kethel, de Koningin Julianaschool, de Dokter van der Kuijschool en het Christelijk Volksonderwijs Kethel, waaruit IKC Kethel is ontstaan, zijn van harte welkom om de jubileumweek op zaterdag 7 september feestelijk af te sluiten.

Trommel dus al je toenmalige klasgenoten en leraren op om mee te gaan naar de reünie. Misschien gingen je ouders of grootouders, buren of oom en tante ook naar deze school. Dan zijn zij natuurlijk ook meer dan welkom!

Tijdens de reünie ga je terug in de tijd met oude klassenfoto’s, kun je op de foto met je klasgenoten van toen en natuurlijk kun je er alle presentaties bewonderen die de huidige leerlingen tijdens de feestweek hebben gemaakt.

Schrijf je hier in!

Tijdsloten*
* selecteer het jaar dat je van school af ging

Deel jouw momenten

Heb je zelf leuke herinneringen, anekdotes, verhalen, foto’s of andere spullen van jouw tijd op IKC Kethel of de Koningin Juliana school en wil je deze tentoonstellen tijdens de reünie? Mail deze dan naar ons door via:
info@ikckethel.nl
Deel jouw momenten