Centrum voor Jeugd en Gezin

Centrum voor jeugd en gezin
Gezond en veilig opgroeien, dat wensen we voor alle kinderen. Daarom ziet het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) regelmatig alle kinderen. Al vanaf de geboorte bekijken we of kinderen gezond groeien en zich goed ontwikkelen. Met uw kind bent u al meerdere keren bij het CJG geweest. Met vragen over opvoeden en opgroeien, voor vaccinaties en de controle van groei en ontwikkeling. Nu uw kind naar het basisonderwijs gaat, krijgen u en uw kind regelmatig een uitnodiging voor een afspraak bij één van onze medewerkers.

Met uw toestemming worden de resultaten van deze afspraak met de leerkracht of pedagogisch medewerker besproken omdat we nauw met het IKC samenwerken en hij/zij uw kind dagelijks ziet.

Alles onder één dak! Het CJG bij u in de buurt is dé plek waar ouders/verzorgers, kinderen, jongeren en professionals terecht kunnen met vragen over gezondheid, opvoeden, opgroeien en verzorging.
Als u het nodig vindt biedt het CJG u en uw kind (van -9 maanden tot 19 jaar) ook advies en ondersteuning. Er werken jeugdartsen, jeugdverpleegkundigen, gezinscoaches, pedagogen en andere deskundigen om samen met u gezond en veilig opvoeden en opgroeien van uw kind mogelijk te maken.
Kijk voor alle informatie op www.cjgrijnmond.nl